DKK 58,75

Claus Meyer Megabageworkshop

Claus Meyer Megabageworkshop Tangkrogen, Aarhus
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 58,75

Et nybagt brød fremstillet af godt mel, vand, salt og eventuelt en smule gær kan være et af livets store mirakler. Men det er det ikke altid. På megabageworkshop’en på Food Festival får du praktisk viden og sanseoplevelser med hjem, der gør dig i stand til at bage bedre brød resten af livet

Megabageworkshop’en foregår fredag den 5. september kl. 18 -19 på Gastroscenen på Food Festival ved Tangkrogen i Aarhus, hvor du er i gode hænder hos madentreprenør og amatørbager Claus Meyer,  kornavler og brødelsker Per Grupe og bagermester Thomas Steinmann, Meyers Madhus.

I løbet af bare en underholdende time kommer du til at lære om de nye, genopdagede kornsorter, håndtering og anvendelse af surdej, de vigtigste ælte- og bageråd, fuldkornsmelets betydning for smagen og ikke mindst får du skeen i egen dej.

Du lærer simpelthen på stedet, hvordan du blander og  ælter en dej og siden bager et brød, som dine venner ikke glemmer lige med det samme.  Alle går hjem med en dej, som er klar til at blive bagt næste dag, og som i øvrigt kan bruges til saftige grovpizzaer og nordisk orienterede focacciaboller. Med i prisen er også et udvalg af opskrifter fra Meyers Bageri og en surdej i topform, så du kan bage videre derhjemme med det samme.

Der vil  være mulighed for at købe friskkværnet mel, nybagt brød og lækre kager i Grupe&Meyers melstand på festivalpladsen.

 Tid: fredag 5. September kl. 18 – 19

Sted: Gastroscenen, Food Festival, Tangkrogen i Aarhus

Deltagelse: billetter koster 50 kr. og inkluderer alt hvad du skal bruge til bageworkshop’en udover en skål.

Medbring din egen 3-4 liters skål med låg  eller køb en 3 liters Margrethe skål med låg til 100 kr. i Infostanden ved Gastroscenen 

Udlevering af råvarer ved fremvisning af billet vil ske fra Infostanden ved Gastroscenen fra 16:00 - 17:50