DKK 58,75

Food Festival 2012

09.09.2012 kl. 12:00 Tangkrogen, Aarhus
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 58,75

Her kan du købe både endagsbilletter og weekendbilletter til Food Festival. Endagsbillet: 50 kr + gebyr. Weekendbillet: 95 kr + gebyr

Food Festival er Danmarks nye madfestival med ambitioner om at blive nordens største madbegivenhed. Festivalen finder sted på Tangkrogen i Aarhus d. 7.-9. september 2012.

Food Festival er mødestedet for alle jer madinteresserede, hvor I bliver underholdt og udfordret. På festivalen samles de bedste danske og nordiske avlere, producenter og kokke, som ønsker at skabe mad af høj kvalitet i balance med naturen.

Festivalen er et orgie af mad og madrelaterede oplevelser, hvor vi lader dig bespise og underholde hele weekenden igennem. Ud over at spise dig gennem Kornkammeret, Mejeriet, Planteriget, Nordens dråber o.s.v., kan du også tage madlavningskurser efter dit eget niveau, komme i madbiograf, tage på gourmet-picnic langs vandet og meget meget mere. Det handler alt sammen om mad og gode oplevelser.

Food Festival 2012 udfordrer dig og tager dig med på rejse rundt i Nordens spisekammer. Vi sender dig på tangsafari i Aarhus bugt, så du kan tilberede det du fanger sammen med professionelle kokke. Vi tester dine og dine ungers evner i pølsestopning og giver dig fif til at stege den perfekte bøf. Vi sender dig forbi kål- eller salatværkstedet, hvor du prøver nye blandinger og smage indenfor planternes verden. Vi tager dig selvfølgelig også i hånden, når konditorlandsholdet kreerer lækre kager, så du kan gøre dem kunsten efter. Food Festival giver dig lang snor; for på årets festival er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan opleve.

Food Festival er et initiativ af Food Organisation Of Denmark (FOOD) og realiseres i samarbejde med en række private og offentlige virksomheder.