Fra skraldespanden til Gourmet - kvalitetsmad som skrald

Den 2. september - kl. 12.15 - 13.00 Tangkrogen, Aarhus
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Det store kamp om at sætte skraldespanden på slankekur er begyndt, hvor både regeringen, EU og FN sætter mål for mindre madspild. Madspildsrevolutionen er ikke længere forbeholdet de frelste og de hellige.

Men hvad gemmer der sig af guld i bunden af skraldespanden? Kan det virkelig passe, at det er det bedste mad der bliver kasseret i supermarkederne? 
Kan man leve af at skralde og hvad vi det sige at skralde? 

At skralde er forsat et stort tabu herhjemme. Kom og mød Winnie Gade, som har levet af at skralde i lidt over tre år. Et debatskabende foredrag hvor du får god mulighed for at stille spørgsmål, få svar og drøfte emnet med andre, som er engagerede i madspild, bæredygtighed og genbrug.