Eddike og andet eliksir

1. september 2017 kl. 15.30-17.00 Tangkrogen, Aarhus
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Frugt-eddike er en gave for smagene i maden og en undværlig del af tilsmagningens kunst.

Bliv klogere på hvordan du får eddike og mere smag i hverdag, samt selvfølgelig lære at brygge din egen eddike. På kurset:
- Tilbereder vi simple snacks og hverdagsretter med frugteddike
- Smager og snakker smagen af eddike fra forskellige frugter
- Lærer basisgrebene til at gå hjem og brygge din egen frugteddike
- Arbejder med tilsmagningen af alt mad og du får viden omkring sansernes stimuli. 

Du går hjem med viden omkring sanserne, smagene og eddikerne. Alt sammen for at få mere velsmagende mad på bordet.

Kurset afholdes af Simon Philipsen fra Simons Kogeskole, som foruden at have været kok på forskellige gourmet restauranter, og til dagligt underviser i Kogekundskab, også er blevet hobby-eddikebrygger efter et længerevarende arbejde med balsamiske eddiker hos Claus Meyer.