DKK 358,25 Ekskl. kortgebyr

VILD hverdagsmad med helt rådyr

Søndag d. 8. september kl. 13:30-15:00 Tangkrogen, Aarhus
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 358,25 Ekskl. kortgebyr

Kom med i køkkenet når frugtformidler Trine Krebs og kokken Christine Bille Nielsen tilbereder skøn hverdagsmad af et helt rådyr.

Til august udkommer Christine Bille Nielsen og Trine Krebs’ nye kogebog VILDT. I VILDT får du inspiration til, hvordan vildt kan blive til dejlig, hurtig og velsmagende hverdagsmad. På madskolen lærer du at anvende hvert enkelt kødstykke til hurtige og lækre retter med sæsonens skønneste grøntsager. Du vil få viden om vildtets udskæringer, tilberedning, tilsmagning og til hvilket tilbehør, som egner sig godt til vildt. Kom og vær med når Trine og Christine deler ud af tips, tricks og erfaringer til helt fantastisk vildt!
Bagefter nydes maden i sammen med god vin.

kl. 11.00 -11.30 kommer naturvejlederen fra Danmarks Jægerforbund og flår og parterer et stykke råvildt på ”Kokkescenen”. Så mød op lidt før, hvis du vil have det hele med.

Du kan læse mere om VILDT på: www.frugtformidlingen.dk/vildt

I anledningen af Food Festival kan kogebogen VILDT til specialprisen 250 kr. på madskolen. Normalpris 299,50 kr.