DKK 286,00 (DKK 284,60 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Build-a-burger - Vi smager os frem

Lørdag d. 7. septemper 2013 kl. 13:00-14:30 Tangkrogen, Aarhus
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 286,00 (DKK 284,60 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Byg din egen burger fra scratch sammen med KøkkenNinjaerne. KøkkenNinjaerne består af en håndfuld glade madentusiaster, som er trådt ind på den danske madscene med en ambition om at sprede madglæde og skabe kærlighed til friske råvarer.

Målet er at ruste danskerne til at blive bedre til at lave mad, så de forhåbentlig i højere grad vælger at gå i krig med kødgryder og råkostjern på hjemmefronten, i kampen om at højne kvaliteten af den mad, som kommer på bordene i de danske hjem.

De madglade ninjaer giver dig ”nøglen” til, hvordan man kan frembringe stor og udsøgt smag i næsten hvad som helst ved at smage til med de forskellige grundsmage.Vi disker op med en masse lækre, friske råvarer, lidt kort teori om de fem grundsmage, og sammen smager vi os vejen frem til det helt rigtige resultat.

Så kom med KøkkenNinjaernes burgerværksted og kog en ketchup, hak en salsa eller rør en urtemayo og vær med til at opleve, hvordan smagene kommer til at gå op i en højere enhed, når vi til slut kombinerer dem ved at bygge en burger af alle de forskellige elementer.

HUSK at sætte tid af til at nyde de skønne kreerede retter sammen med de andre gæster på skolen.

Inkluderet i prisen vil der være lækker øl fra Herslev bryghus på bordet når vi spiser.