DKK 361,75 (DKK 359,78 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Sovs, Sauce & Suppe – jagten på den gode smag med Michael Larsen

Søndag d. 8. september kl. 13:00-14:30 Tangkrogen, Aarhus
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 361,75 (DKK 359,78 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Kom med når gastronomen og gourmeten Michael Larsen går i køkkenet og jagter den gode smag.

Michael Larsen har de sidste 15 år beskæftiget sig med gastronomi og vin, hvilket har ført ham vidt omkring i en verden af mad og ikke mindst smag. En mere kyndig formidler er svært at finde, når vi beskæftiger os med de forskellige komponenter af smag.
Når man arbejder med mad, er sanserne i centrum, og smagenes kombination og balance er teknikken, når man jager den ultimative smagsoplevelse.

På ”Kokke- og Madskolen” har Michael Larsens sammensat et program, hvor vi kommer hele vejen rundt omkring de sensoriske elementer i madlavningen. Omdrejningspunktet er: Sovs, saucer og supper; de kraftige koncentrationer af smag, binder måltidet sammen, og leverer det dybe stød. Vi smager os frem igennem det sure, det salte, det bitre og det søde. Efter en introduktion til smag, og til hvordan vi smager, bliver deltagerne selv sluppet løs i køkkenet. Der skal laves forskellige saucer, og du lærer at ramme den perfekte konsistens og smag.

Til sidst spiser vi saucer med kød, og hvad der til hører. Der er vin på bordet, så vi sammen kan diskutere smag og kompositioner.
   
Husk at sætte god tid af til efterfølgende spisning og diskussion.

Læs mere om Michael Larsen på www.gastroogvino.dk