DKK 383,25 Ekskl. kortgebyr

Godt brød! Vi bager med Fru Møllers Mølleri og dyrker den gode smag.

Lørdag d. 7. septemper 2013 kl. 10:30-13:30 Tangkrogen, Aarhus
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 383,25 Ekskl. kortgebyr

Kom med i køkkenet, når kok og underviser hos Fru Møllers Mølleri, Birgitte Povlsgaard Jensen, bager godt brød!

Vi bager hverdagsbrød med vores nykværnede mel fra egen kværn og egne marker og med et minimum brug af gær. Hver enkel kornsort dyrkes på én mark, og er således en ” en-marks-mel ” og sammen med de vilkår som klimaet giver kornet, vil melet være foranderligt fra år til år.  Ligesom med vine er der her tale om gode og mindre gode årgange. Melet vi anvender, er en super 2012 ”årgangsmel”. Dette vil du opdage afspejles i melets bagetekniske egenskaber- og slutteligt i brødets smag og struktur.

Kom og vær med til at blive bedre til at udvikle dit daglige brød. Lær mange gode og nemme metoder til at gøre dit daglige brød mere velsmagende, vellykket, varieret og sundt. Kurset er for alle - nybegynderen såvel som den øvede hjemme-bager, der mangler ny inspiration. Alle får brød fra dagens anstrengelser med hjem.

Fru Møllers Mølleri går ind for kreativitet og nytænkning omkring råvarer, og hvordan vi får velsmagende mad ud af alt det gode fra landet.

Har du det på samme måde? Så brug en formiddag sammen med os på Food Festival 2013.

Kurset er en blanding af demonstration, foredrag og hands-on.