DKK 205,20 (DKK 204,41 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

`Kram i madkassen´ med Sif Orellana

Søndag d. 8. september kl. 11:00-12:30 Tangkrogen, Aarhus
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 205,20 (DKK 204,41 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Kunne du tænke dig en ordentlig portion frisk inspiration til madpakken? Har du også for vane at køre fast i de samme, lidt idéforladte indslag? Har du lyst til at blive udstyret med helt nye og nemme madpakkehits, hvor velsmag og sundhed går hånd i hånd? Hvis ja, så er denne workshop nok lige noget for dig.

Sif Orellana er topaktuel med sin nye madpakkebog, `Kram i madkassen´, og under workshoppen deler hun gladeligt ud af sine nemme og velsmagende opskrifter. Sif er kvinden bag bestsellere som Krudtugler & kanelsnegle, Rollinger & roulader og Spilopper & stjerneskud. De to sidste er kåret til Danmarks bedste børne- og familiekogebøger og nomineret til titlen som 'Verdens bedste'. Derudover er Sif selv mor til tre, så hun ved, at tid er en mangelvare i et travlt børnefamilieliv, men det betyder ikke, at man vil gå på kompromis med kvaliteten af madpakkerne.

Så tag dit barn ved hånden og gå med Sif i køkkenet, når hun gæster Food Festivalens ”Kokke- og Madskole”. Du og dit barn involveres selv i madlavningen og I får små smagsprøver med jer hjem fra jeres hjemmegjorte madpakkehits. Kurset er for alle. Både børn og voksne.