DKK 603,25 Ekskl. kortgebyr

Griserier med kokkene fra River Cottage

Fredag d. 6. septemper 2013 kl. 16:30-20:00 Tangkrogen, Aarhus
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 603,25 Ekskl. kortgebyr

At købe og opskære en hel gris er økonomisk, det giver tryghed omkring kvalitet og vished omkring hvilken opvækst dyret har haft.

På denne super spændende Kokkeskole demonstrerer kokkene fra River Cottage, hvordan du udnytter en hel gris.
Du lærer, hvordan du laver dit helt eget bacon, og du lærer at gøre sydeuropæerne kunsten efter i at lave lufttørrede skinker og pølser.
 
En hel gris - det betyder også indmad - mange mennesker rynker på næsen, når de hører ordet.
Det er dog både rigtig sundt, lækkert og billigt, så det vil vi også gerne stiller skarpt på.
På denne spændende skole lærer du bl.a., hvordan du laver sylte, pate og blodpølse på helt nye, lækre og spændende måder.

River Cottage har tradition for at fremtrylle de mest fantastiske retter ved kun at anvende de allerbedste lokale råvarer. Denne tradition tager de med til Aarhus, hvor de går på opdagelse i det danske spisekammer og tager noget af den engelsk landidyl med til Tangkrogen.

Når vi er færdige i køkkenet, nydes den tilberedte mad i fællesskab med et godt glas dansk øl fra Herslev bryghus.
Så husk at sætte god tid af til efterfølgende hygge.

Skolen er en blanding mellem demonstration og hands-on.

Opskrifterne får du med hjem til glæde og inspiration. Pølser og andet godt, som fremstilles på kokkeskolen, er lige til at tage med hjem til køleskabet.