DKK 306,20 (DKK 304,65 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Red smørrebrødet med Adam Aamann

Søndag d. 8. septemper 2013 kl. 10:30-13.30 Tangkrogen, Aarhus
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 306,20 (DKK 304,65 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Smørrebrødets nye guldalder skyldes først og fremmest én mand: Adam Aamann. Adam lever til hverdag af at sælge smørrebrød i New York og på restauranten Aamanns i København, men på årets Food Festival får du muligheden for at komme med i Adams smørrebrødsværksted. Få et eksklusivt indblik ind i smørrebrødets verden, og i hvordan det moderne køkken i dag arbejder med den gamle tradition. Der er selvfølgelig øl og snaps til herlighederne.

Red smørrebrødet med Adam Aamann!

Dansk smørrebrød er hot. Så hot, at der er kommet en ny restaurant i det fashionable Tribeca-kvarter i New York. Og når den danske stjernekok René Redzepi har gæster fra det store udland, er smørrebrød det første han serverer for de madkyndige gæster fra hele verden.

Smørrebrødets nye guldalder skyldes først og fremmest en mand: Adam Aamann. Adam lever til hverdag af at sælge smørrebrød i New York og på restauranten Aamanns i København, men på årets Food Festival får du muligheden for at komme med i Adams smørrebrødsværksted. Her får du sammen med Adam mulighed for at lave alt helt fra bunden! Få et eksklusivt indblik ind i smørrebrødets verden, og i hvordan det moderne køkken i dag arbejder med den gamle tradition. Vi jonglerer med de lækreste råvarer. Hakker, steger og koger, og mayonnaisen rører vi selv.

Kom og vær med og få en fantastisk oplevelse på Food Festival!

Der er selvfølgelig øl og snaps til herlighederne.